Skinkemignon:
4 skinkemignoner, skåret i 3 cm tykke bøffer på tværs
olie til pensling
salt og peber
Salat:
1 stort bdt broccoli, brug kun buketterne
1 rødløg i tern
1 tomat i tern
2½ spsk (oliven)olie
1 spsk hvidvinseddike
salt og peber
Tilbehør:
syltede chili, fx Jalapeno.
Kartoffeltomatspid
Blancher de små buketter broccoli i kogende vand i 1-2 minutter.
Spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af i et dørslag.
Anret broccoli, tomat og løg på et passende fad.
Rør olie og eddike sammen og smag til med salt og peber.
Hæld marinaden over broccolisalaten og lad det trække i køleskab – gerne et par timer.
Dup kødet tørt og pensl det med olie.
Grill bøfferne ca. 5-6 minutter på hver side, pensl med lidt olie undervejs og krydder med salt og peber.
Lad kødet hvile et par minutter inden servering.
Kartoffeltomatspid: Sæt små nye kartofler (kogt knapt møre) på træspid sammen med tomater.
Pensl med olie og krydr med salt.
Grilles ca. 2 minutter på hver side.
Vers:
Vil du din kæres hjerte vinde,
sæt da tomater og kartofler på pinde.
Grill kød og spyd i nogle minutter,
så kan du være sikker på, at den kære ingen steder smutter.
--