Logo

Schweizer høne i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 høne
¼ l. vand
1 bdt suppeurter
salt
peber
3 spsk margarine
3 løg
1 spsk hvedemel
1 glas portvin
2 spsk koncentreret tomatpure.


Lad den istandgjorte høne og suppeurter koge i ¼ liter vand i den lukkede trykkoger i ca. 20 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Del hønen i 8 dele.
Tilsæt salt og peber og brun stykkerne i margarine.
Lad finthakkede løg svitse med og drys med hvedemel.
Tilsæt portvin og så meget bouillon, at der bliver en let jævnet sauce.
Til slut irøres tomatpureen.
Luk gryden igen og lad den koge endnu 5 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Server med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her