500 g kalkunbryst
120 g champignon
20 g forårsløg
120 g gulerødder
80 g blegselleri
60 g grøn peberfrugt
4 store blade savojkål
8 dl hønsebouillon
2 tsk tomatpure
2 fed hvidløg
1 dl piskefløde
ingefær efter smag
salt
peber
1 dl meljævning
Tilbehør:
Ris med gurkemeje
Skær kalkunbrystet i ca. 1 x 2 cm. Skær grønsagerne i ca. 1 x 2 cm.
Svits lidt af forårsløgene med hvidløg og kalkun.
Tilsæt hønsebouillon, tomatpure, salt og peber.
Gulerødderne kommes i og simrer lidt.
Tilsæt chili, champignon og ingefær og lad det simrer igen.
Tilsæt blegselleri og peberfrugt. Tilsæt piskefløde.
Jævn med en meljævning, så den for en god cremet konsistens.
Fyld savojkålsblad med fyldet og bladene formes som en trekant.
Sauter dem i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden i 5 min