Her er de kendte ingredienser fra den spanske paella sat
sammen til en skøn og mættende salat.
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
125 g basmatiris
¼ g safran
3 dl fiskebouillon (eller vand)
150 g grønne ærter (friske eller frosne)
1 peberfrugt (fintsnittet)
4 blommetomater (både)
200 g laksefilet
½ spsk olie
200 g pil selv rejer
Dressing:
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
1 fed hvidløg (knust)
1 bdt persille (hakket)
salt og peber
Tilbehør: brød
*
Kog risene møre med safran, salt og bouillon eller vand (ca.
12 min).
Bred dem ud på en stor tallerken, så de kan afkøle.
Skær laksen i tern og krydr dem med salt og peber.
Steg dem på en pande med olie 4-5 min.
Pisk dressingen sammen og vend ris og grønsager i.
Anret på to tallerkener med fisk og rejer.
Server med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin