Dej:
2 kg hvedemel
2 poser tørgær
2 æg
1 ½ dl olie (planteolie)
1 l. lun mælk
Fyld:
5 løg hakkes i foodprocessor.
1 kg tomater skæres i små stykker
1 kg hakket lammekød
lidt olie
Krydres med fint salt efter behov
½ tsk peber
1 tsk kanel
Ingredienserne til dejen æltes sammen.
Når dejen er æltet deles den i 4 - 5 runde kugler, der pakkes ind i madfilm og dækkes af et håndklæde.
Når dejen har hævet, rulles den ud og dejen stikkes ud i små cirkler på ca. 10 cm. i diameter.
Fyldet blandes i hånden.
Der sættes ½ skefuld fyld på hver dejcirkel.
Dejen foldes omkring fyldet, så de ligner små pakker og dejen trykkes godt sammen.
Pensles godt med olie.
De små brød sættes på et stykke velsmurt bagepapir.
Bages ved høj varme til de er lysebrune.