Logo

Sacred Hill fra De Bortoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk.strudsefilet
Salt
peber

Marinade:
1 finthakket skalotteløg
1 kvist timian
1 kvist rosmarin
1 spsk god balsamico
3 spsk god olivenolie
Salt
peber

Pynt:
2 tomater
1 fed hvidløg
Friske krydderurter

Strudsefilet'erne skæres i meget tynde skiver . (Læg kødet i fryseren ca. ½ time, så er det nemmere at skære).
skiver ne fordeles på 4 tallerkner og der krydres med salt og peber. Marinaden hældes over kødet.

Tomaterne skoldes, flåes, befries for kerner og hakkes groft med hvidløg - smages til med salt og peber.

Tomatblandingen arrangeres på midten af tallerknerne, og der pyntes med friske krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her