Logo

Ristede lammenyrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 lammenyrer
2 spsk hvedemel
150 g champignon (renses og deles)
salt
peber
1 tsk knust enebær
fedtstof til stegning
anelse madeira (tør)

Skær fedt og hinder fra nyrerne og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse.
Vend dem i hvedemel der er blandet med salt, peber og knuste enebær.

Varm fedtstoffet godt op på en varm pande.
Rist skiverne et par minutter på hver side, de skal kun vendes en gang.
Læg dem på et varmt fad.

Kog panden af med en klat smør og et pænt stænk madeira, hæld saucen over de stegte nyrer.
Kom igen fedtstof på panden og rist de delte champignon.
Stænk med lidt citronsaft.
Og hæld dem ovenpå nyrerne og saucen.

Server retten med en bagt kartoffel eller med lidt kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her