Logo

Risotto med champignoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne opskrift på risotto med champignoner, perfekt som lækker aftensmad eller frokost. Server risottoen med flute og en lille salat.

1 løg

500 g champignon eller blandede svampe

smør eller margarine

1 spsk olie

2,5 dl langkornede ris

3 hønsebouillonterninger

1 spsk ægte soya

3-4 spsk reven ost

Pynt: bredbladet persille

Tilbehør: flute, salat

*

*

Hak løget og lad det snurre et par minutter sammen med de rensede, ituskårne svampe i 2-3 spsk smør eller margarine og olie.

Drys risen i og lad det snurre videre i 5 minutter.

Rør hele tiden.

Spæd med 4 dl kogende vand, der er tilsat hønsebouillonterninger og ægte soja.

Læg låg over retten og lad den stå over svagt blus i 15-17 minutter.

Rør den revne ost i og server retten med flute og salat.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her