Logo

Risnudler med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g brede risnudler
300 g hakket oksekød
2 spsk selleri
2 spsk lys soyasauce
½ spsk karrypulver
2 spsk tapioca hvedemel
2 spsk mørk sojasauce (sød soja)
200 g salatblade
1 tsk hvidløg hakket
¼ kop olie
1 ½ kop hønsebouillon
1 spsk sukker
1 stødet chili
2 spsk eddike
friske koriander

Steg risnudler sammen med ½ spsk mørk soja i 2 spsk olie.
Når nudlerne er godt varme fjernes de fra varmen.
Bland oksekød med lys soja, karry pulver og tapioca hvedemel.
Det skal stå et øjeblik.
Rengør salat bladene og snit dem i striber.
Læg dem i bunden af serveringsfadet og hæld nudlerne over.
Brun hvidløg i det sidste olie, tilsæt kødet som steges indtil det er nok. Tilsæt bouillon, selleri samt sukker.
Til sidst hældes det over nudlerne, overdrys med koriander.
Serveres med chili i eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her