2 Rib Eyes
smør
salt
peber
75 g roquefort ost eller Høng Himmelblå
1 håndfuld spæde spinatblade eller hjertesalat
½ bdt brøndkarse
6-8 små cherrytomater
8 sorte oliven
50 g bacon i små tern
1 løg i både
½ spsk olivenolie
2 tsk balsamico eddike
Rib Eyes:
Brun hurtigt bøfferne på panden og steg dem 1 min. på hver side i lidt smør. Læg bøfferne i et smurt ovnfast fad og fordel osten oven på. Gratinér kødet ved 250°C i 5-6 min. Krydr med salt og peber og lad dem hvile ca. 5 min.
Salat:
Skyl spinatblade ne grundigt og nip stilken af. Bland spinatblade ne med brøndkarse, halve cherrytomater samt oliven. Sautér bacon og løgbåde 3-4 min. i olivenolie, tilsæt balsamico eddike og lad det koge ind.
Afkøl blandingen lidt og bland den i salaten.Servér salaten til de gratinerede Rib Eyes sammen med persilleflûtes og evt. stegte kartofler.