Logo

Resteragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Resteragout

2 løg

smør eller margarine

resten af kødet fra foregående dag

1 porre

1 ds flåede tomater

¼ tsk salvie

salt og peber

Tilbehør: Kogt spaghetti - se Tillæg, reven parmesan

*

Hak løgene groft og lad dem snurre lidt i smør eller margarine.

Tilsæt kødet, der er delt i strimler, samt skivet porre og tomaterne med det meste af væden.

Drys med salvie og lad det småsnurre 15-20 minutter.

Smag til med salt og peber og server kogt spaghetti og reven parmesan til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her