Logo

Rejer i kokossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer i kokossauce

 

En ret fuld af tropernes eksotiske smag. Disse aromatiske, ingefærduftende rejer ligger i en cremet kokossauce. • Anvend forskellige urter for at fa smag i stedet for fedt.

• Rejer indeholder omega 3-fedtsyrer.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Rejer i kokossauce:

450 g pillede kæmperejer

5 spsk frisk, reven kokos

2 fed hvidløg, fint hakkede

2 tsk frisk, reven ingefær eller ½ tsk stødt ingefær

½ tsk stødt spidskommen

¼ tsk cayennepeber

5 dl hønsebouillon

olie

 

* Fremgangsmåde:

1 Bland 1 dl varmt vand og 4 spsk reven kokos i en foodprocessor med kniven monteret.

Mix til en jævn masse.

 

2 Smør en teflonpande med olie.

Tilsæt hvidløg, ingefær, spidskommen og cayennepeber.

Brun under omrøring i 3 min.

Tilsæt bouillon samt kokosmassen.

Bring det i kog og lad det simre ca. 5 min. til blandingen er jævnet lidt.

 

3 Tilsæt rejerne og lad dem simre til de er gennemvarme, 2-3 min.

Anret rejerne på tallerkener.

Drys resten af kokossen over og server straks.

 

Tips & råd

 

Rejer i kokossauce

Erstat evt. lidt af væsken med hjemmelavet kokosmælk.

Lad kokosmelet trække i mælk i 30 min.

Kram kokossen ud og anvend den så som anvist.

 

Rejer i kokossauce

Både rå rejer og kogte rejer bør altid opbevares koldt.

Bed om at få rejerne pakket med is hvis det er varmt vejr.

Rejer er følsomme for varme.

 

VARIATION

Lav retten med tern af stegt kyllingebryst i stedet for rejer.

Tilsæt den færdigstegte kylling i trin 3. Fortsæt derefter som anvist.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 170 = kJ 714

Kulhydrat 1 g Protein 28 g Fedt 6 g (32%) Fibre 1 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her