1 mellemstort hvidkål
3 spsk olie
3-4 gulerødder
2 skalotteløg i tern
1 spsk hvidløg/chili (chilipasta)
1 spsk paprika
300 g frosne rejer
2 dl kyllingbouillon
2-3 spsk fishsauce (efter smag)
en kop ketchup (valgfri men Beauvais er god)
Maizena jævning
salt og peber
godt rugbrød
Skær kålen i grove strimler.
Del gulerødderne på langs og skær dem i 3 cm lange skrå skiver
Steg kålen i olie i en god wok med god varme.
Det må gerne få lidt farve.
I en pande steges løg og gulerødder i lidt olie sammen med paprika og
hvidløg/chili til de er næsten møre.
Hæld det hele i wokken sammen med bouillonen og ketchup og fishsauce og lad det simre under låg til du synes det er færdigt. (Det må gerne have lidt bid.)
Når du synes det er ved at være færdigt skubber du det hele op ad
indersiden af wokken og jævner væden med Maizena.
Rejerne tilføjes nogle minutter før servering.
Smag til med salt og peber evt fishsauce.
Serveres med gode tykke skiver groft rugbrød og en kold øl.