Logo

Rejepande med peberfrugt og spirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rejer
1 broccoli
2 porer, i skiver
1 rød peberfrugt, i skiver
1 squash, skåret i tern
1 dl bønnespirer
4 dl vand
1 ½ spsk Maizena hvedemel
evt. 1 tsk fiskebouillon

Broccolien skæres i tern og de grønne buketter opdeles i små buketter.
Squash, porer og peberfrugt udskæres.
Hæld vandet op i et deciliter mål eller lign.
Sæt en sauterpande eller wok over på stærk varme.
Svits grønsagerne på en varm, tør pande i 1 – 2 min. under omrøring.
Forlad ikke panden - Det går stærkt.
Når grønsagerne begynder ar bide sig fast i bunden, skal vandet hældes på under omrøring.
Tilsæt rejerne.
Retten jævnes med en Maizenajævning.
Tilsæt bønnespirer og lad småsimre under låg i 2 min.
Retten smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her