500 g rejer
1 broccoli
2 porer, i skiver
1 rød peberfrugt, i skiver
1 squash, skåret i tern
1 dl bønnespirer
4 dl vand
1 ½ spsk Maizena hvedemel
evt. 1 tsk fiskebouillon
Broccolien skæres i tern og de grønne buketter opdeles i små buketter.
Squash, porer og peberfrugt udskæres.
Hæld vandet op i et deciliter mål eller lign.
Sæt en sauterpande eller wok over på stærk varme.
Svits grønsagerne på en varm, tør pande i 1 – 2 min. under omrøring.
Forlad ikke panden - Det går stærkt.
Når grønsagerne begynder ar bide sig fast i bunden, skal vandet hældes på under omrøring.
Tilsæt rejerne.
Retten jævnes med en Maizenajævning.
Tilsæt bønnespirer og lad småsimre under låg i 2 min.
Retten smages til med salt og peber.