Logo

Raclette kartoffelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelpandekager kan laves på mange måder. Den nemmeste er at bruge kolde kogte kartofler. 6 personer

500 g kartofler
1 æg
2 dl fløde 13%
25 g hvedemel
2 tsk salt
50 g smør

1. De kogte, pillede kartofler rives fint på et råkostjern eller presses gennem en sigte.

2. De findelte kartofler røres med æg, fløde, hvedemel og salt til en lind mos.

3. Med en ske lægges en portion dej i raclette-panderne.
De gøres flade med skeen og steger i smør på begge sider.

4. Forskelligt slags fyld lægges nu ovenpå, hvorefter det gratineres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her