Logo

Røget tunfisk med Kaperscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g røget tunfisk i skiver
4 skiver citron
Salt
Peber, friskkværnet
50 g smør
400 g gulerødder skåret på langs med en ostehøvl
1 dl cremefraiche
4 spsk kapers

Smelt smørret i en tykbundet gryde, kom gulerødderne i sammen med lidt vand, citronskiver og salt, damp dem møre i 2 - 3 minutter.

Pisk cremefraiche stiv og smag til med salt, peber og kapers.

Anret på 4 tallerkner den røgede tunfisk, sammen med de varme gulerødder og kaperscremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her