400 g røget hellefisk
1,25 dl mælk
400 g tomater fra dåse
100 g gulerod
4 spsk olivenolie
100 g løg i skiver
150 g bønnespirer
1 ½ tsk soya sauce
1 tsk sesamolie
1 spsk ristet sesamfrø
Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.
Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side.
Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber.
Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks.