Logo

Rødvinsmarineret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade:
2 dl olivenolie
2 dl soya (ægte)
3 fed knust hvidløg
1 spsk engelsk sauce
4 dråber tabasco
10 cl rødvin
2 afpudsede svinemørbrad
 
Bland ingredienserne til marinaden i en stor frysepose, ryst den godt og kom mørbraderne i.
Ryst/vend dem ca. hvert 15 min. i ca 2 timer.
Sæt dem i en forvarmet ovn 225ºC i 15 min, eller på en god varm grill 10 cm fra varmen, vend dem ¼ omgang hver 5 min.
Pak dem i folie i ca 5 min.
Serveres med bagt kartoffel eller kold kartoffelsalat, men ALTID med baqettes og frisk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 7.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her