1 kg kanin
1 spsk hvedemel
4 spsk olie
1 savoykål
2 løg
1 kg kartofler
1 spsk rosmarin
½ fl.hvidvin
3 dl bouillon eller vand
salt
peber
Partér kaninen ved at skære forben og bagben fra kroppen, del bagbenene i 2 ved at skære igennem ved knæleddet. Del ryggen over på tværs i 2-3 stykker.
Vend stykkerne hvedemel blandet med salt og peber og brun dem i 3 spsk olie.
Skær stokken af savoykålen og del den i blade.
Blancher dem i en stor gryde med vand i ca. 2-3 min.
Tag dem op med en hulske, skær løgene i skiver.
Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Bland løg og kartoffelskiver med rosmarin
Krydr med salt og peber.
Smør et ovnfast fad med 1 spsk olie, læg halvdelen af kålen i, drys med salt og peber, tilsæt løg-kartoffel-blandingen og læg kaninen i til sidst.
Dæk derefter med resten af kålen.
Hæld hvidvin og bouillon eller vand ved.
Dæk fadet tæt, evt. med sølvfolie, og sæt det i oven ved 200ºC ca. 1 time, til kartoflerne er møre og kødet stegt færdigt.