Logo

Rødvinsmarineret rådyr på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 rådyrkølle eller bov
rødvin
timian
fløde
*


Kødet deles i mindre stege og snøres med kokkesnor.

Lægges i rødvin 1 døgn og kødet er klar til grill ved god varme.

Vend hyppigt undervejs.

Stegen er færdig, når den er fast at mærke på.
Rødvinen koges ind med lidt fløde uden låg til en passende konsistens og du har en herlig sauce.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her