#
2 rådyrbove
lidt smør
2 øl, efter eget valg
5 store løg
1½ kg champignon, skåret i halve
salt og peber
2 oksebouillon terninger
½ l piskefløde
Maizena
2½ kg aspargeskartofler
1 pose sukkerærter
*
Skær nogle snit i bovens fedtkant.
Brun boven på alle sider.
Tilsæt øl, 3 løg, ¼ af champignon, salt og peber og lad boven simre under låg i 1 ¾ time.
Tag kødet op og hold det varmt, si skyen og kom den tilbage i gryden.
Kom lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 min.
Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. er 4 dl og tilsæt så bouillontern.
Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring.
Jævn saucen med maizena, kom champignon i og smag saucen til.