Logo

Rødvinsmarineret dådyrsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g dyresteg 
Marinade:  
½ l. rødvin 
2 spsk rødvinseddike 
1  løg 
1  gulerod 
1 spsk knuste enebær 
2  laurbærblade 
1 kvist timian 
1 kvist rosmarin 
5  sorte peberkorn 
40 g smør 
Maizena 
salt, peber 
1 spsk ribsgelé 
 
Gør grønsagerne istand og bland dem med rødvin og krydderierne til en
marinade som hældes over dyrestegen.
Den skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til
næste dag.
Tag stegen op af marinaden og tør den af. Si marinaden.
Kødet brunes i smørret på alle sider, krydres med salt og peber og
grønsagerne og krydderierne fra marinaden brunes med.
Marinaden hældes ved og det hele simrer under låg i ca. 30 minutter.
Tag stegen op, si skyen, lad den evt. koge lidt ind og smag til med
ribsgelé og evt. lidt kulør, jævn med Maizena og tilsæt evt. lidt fløde.
Server med stuvede svampe og kartofler vendt i persille. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her