Logo

Rødtungefilet med pebercreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store rødtungefiletter
1 stor peberfrugt
½ dl hvidvinseddike
2 dl hvidvin
2 ½ dl fløde
2 ½ dl fiskefond
hvedemel

Rød peber skæres i terninger og steget i olie, til den er blød.
Tilsæt hvidvinseddike og kog ind, til eddiken er fordampet.
Hæld hvidvin ved og kog ind til halvdelen er fordampet.
Tilsæt fløde og fiskefond og kog i 10 min. blendes og smages til med salt og peber.
Rødtunge fileterne skylles og vendes i hvedemel tilsat salt og peber, hvorefter de steges i varm olie i 6 min.
Serveres med spinat, ris, asparges eller kogt blomkål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her