Logo

Rødspætteruller med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspætte fileter (8-10 små eller 6-8 store)
4 laksefileter (ca. 5x15 cm.)
2-3 laurbærblade
2-3 fed hvidløg knust
1 citron
1 tsk korianderfrø
dild (evt. tørret)
1 glas hvidvin
½ glas vand
salt, peber
 
Drys rødspættefileterne med salt og peber, lidt citronsaft godt med
dild på den ene side.
Rul laksefileter ind i rødspættefileterne med den krydrede side ind mod
laksen.
Tag et lille fad. kom vand, hvidvin, knust hvidløg, korianderfrø,
laurbærbladene, en god spsk dild og resten af citronsaften.
Stil i ovnen ved 175-200ºC i ca. 20 minutter eller til fisken den øverste
del af rullen er gylden.
 
Går godt til fx. ovnbagte rodfugter..  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her