Logo

Rødspætteruller med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rødspættefileter
 
Fyld:
100 g flødeost
3 spsk hakket persille
2 spsk hakket purløg
½ tsk salt
hvid peber
 
Bland flødeosten med persille, purløg, salt og peber
Fordel fyldet på fileterne og rul dem sammen
Læg fileterne i et fad og dæk fadet til.
Damp fisken i mikroovn ved 800 Watt i ca. 3 minutter.
Server som middagsret med kartofler eller ris – eller kold som
frokostret med fx. brød og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her