Rødspættefileterne er rullet omkring smørsauterede
gulerodsbånd, som er med til at holde fisken saftig under tilberedningen.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min.
#
300 g rødspættefileter
3 gulerødder
10 sorte oliven
15+15 g smør
1 spsk kapers
1 dl hvidvin eller vand
1 bundt kørvel
salt og peber
Tilbehør: kartofler eller brød
*
Skræl gulerødderne, og skræl dem så i tynde, lange skiver
med kartoffelskrælleren.
Udsten og hak de sorte oliven.
Sauter gulerodsbåndene bløde i en gryde med smør i 2-3 min.
og tilsæt kapers og oliven.
Afkøl.
Drys rødspættefileterne med salt og peber, og rul dem sammen
med gulerodsfyldet.
Læg dem i gryden, og hæld hvidvin eller vand ved.
Damp dem under låg i ca. 8 min. og læg dem i varme, dybe
tallerkner.
Pisk smør i væsken, og tilsæt hakket kørvel.
Hæld det over fisken, og server med kartofler eller brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin