Logo

Rødspætteruller med kapers, oliven og kørvel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspætteruller med kapers, oliven og kørvel

 

Rødspættefileterne er rullet omkring smørsauterede gulerodsbånd, som er med til at holde fisken saftig under tilberedningen.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min.

#

300 g rødspættefileter

3 gulerødder

10 sorte oliven

15+15 g smør

1 spsk kapers

1 dl hvidvin eller vand

1 bundt kørvel

salt og peber

 

Tilbehør: kartofler eller brød

*

Skræl gulerødderne, og skræl dem så i tynde, lange skiver med kartoffelskrælleren.

Udsten og hak de sorte oliven.

Sauter gulerodsbåndene bløde i en gryde med smør i 2-3 min. og tilsæt kapers og oliven.

Afkøl.

 

Drys rødspættefileterne med salt og peber, og rul dem sammen med gulerodsfyldet.

Læg dem i gryden, og hæld hvidvin eller vand ved.

Damp dem under låg i ca. 8 min. og læg dem i varme, dybe tallerkner.

 

Pisk smør i væsken, og tilsæt hakket kørvel.

Hæld det over fisken, og server med kartofler eller brød.

 

Rødspætteruller med kapers, oliven og kørvel

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her