1 poulard
2 rødbeder
3 dl tør hvidvin
½ l. kyllingefond (kogt af indmad, gump og vingespidser)
salt
peber
margarine (mælke- og soyafri)
Maizena
Kyllingerne parteres og indmad, gump og vingespidser kommes i en gryde med ½ l vand, hvor de får lov at simre - jo længere jo bedre.
Imens skrælles og rives rødbederne. Kyllingestykkerne brunes i en gryde og krydres med salt og peber. Vin og fond tilsættes og retten snurrer under låg i 20 min.
Kyllingestykkerne tages op og lægges i et fad i en varm ovn, mens rødbederne sauteres i margarine og overhældes med suppen. De koger ved pæn varme i 10 min. saucen blendes og smages til med salt og peber. Jævnes evt med Maizena.
Retten serveres med ovnbagte skivede kartofler i fad med timian og tør hvidvin.