1 stor kylling ca. 1.2 kg
3 spsk hvedemel
salt, peber
3 løg
4 tomater
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
2 stilke bladselleri
300 g squash
2 dl tør hvidvin
1 dl vand med 1 hønsebouillonterning
Skær kyllingen i portionsstykker.
Fjern skindet og vend stykkerne i hvedemel, krydret med salt og peber.
Pil løgene og skær dem i både, skær tomaterne i både.
Pres hvidløgsfeddene. Skær peberfrugten i mindre stykker.
Skær bladselleri og squash i skiver.
Bland grønsagerne sammen og fordel dem i et ovnfast fad.
Drys lidt salt og peber over.
Indstil ovnen på 175ºC.
Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie på en stegepande.
Fordel kyllingestykkerne på grønsagerne i fadet.
Kog panden af med hvidvin og bouillon og hæld det i fadet.
Sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter eller til kyllingen er gennemstegt og
gylden.
Serveres med kogte ris.