Logo

Poulard med spændende fyld + Iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Poulard med spændende fyld + Iskaffe

Poulard med spændende fyld

1 stor poulard

salt og peber

1 dl løse ris - se Tillæg

25 g mandler

50 g rosiner

1 bdt klippet persille

1 tsk reven citronskal

smør eller margarine

1 dl piskefløde

kulør

Tilbehør: grøn salat i Fransk marinade - se Tillæg

*

Gnid den rensede poulard ud- og indvendigt med salt og peber.

Bland risen med skoldede, smuttede mandler og skoldede rosiner.

Tilsæt persille og reven citronskal og fyld det i poularden.

Luk omhyggeligt med kødnåle.

Brun poularden godt i rigeligt smør eller margarine i stegegryden.

Tilsæt 3-4 dl kogende vand og lad fuglen snurre for svagest mulige varme i ca. 1½ time - læg et låg ⅔ over gryden.

Tag poularden op, når den er helt mør, og hold den varm.

Kog skyen ind med fløden og smag til med salt og peber.

Tilsæt lidt kulør og server saucen og grøn salat til retten.

Skær først poularden for ved bordet.

Madopskrift billede

Iskaffe

5 dl god vaniljeis

5 dl meget stærk kaffe

1,5 dl piskefløde

1 spsk cognac

lidt reven, bitter chokolade

*

Fordel isen i høje, rummelige glas og hæld kaffen over.

Top op med fløden, der er pisket stiv med cognac, og drys lidt reven, bitter chokolade over. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her