Logo

Portersteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g oksekød pr. person (inderlår yderlår bov eller roastbeef)
2 flasker porter, mindst
1 dl solbærsaft (ufortyndet)
1 dl kinesisk soya
1 tsk timian
10 enebær
½ tsk sorte peberkorn
2 bouillonterninger
2 fed hvidløg
1 stort løg

Sauce:
8 dl sky fra stegen
5 spsk hvedemel
2 dl fløde

Hæld 1 porter, solbærsaft og soya i gryden.
Tilsæt krydderierne, bouillonterningerne, ituskårne hvidløg og del det
store løg groft.
Lad blandingen koge op.
Læg kødet i væden.
Kog i ca. 2 timer ved svag varme (simre).
Efter 1 time vendes stegen.
Lad stegen trække i 20 minutter.
Bland hvedemel og fløde i en sauceeryster.
Mål de 8 dl sky af i en gryde.
Tilsæt jævningen og lad saucen koge 3 – 5 minutter.
Serveres med kartofler og grønsager.
Under tilberedningen kan man roligt nyde mindst 1 porter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her