Logo

Porrekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ fersk kylling
smør
soya
1 grønsagsbouillonterning
purløg
persille
citronsaft
Salt og peber
 
Kyllingen pensles med lidt smør, soya, salt og peber.
Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225° C) i ca. 35-40 min.
Skær kartoflerne i stave og kog dem i 5 dl grønsagsbouillon.
Efter ca. 10 min. tilsættes skiveskåret porre samt lidt finthakket persille, og der smages til med citronsaft og hvid peber.
Lad blandingen koge i yderligere 5-10 min. før serveringen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her