Logo

Polenta con carne e salsiccia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Polenta:
1 l. hønsebouillon
250 g fint majsmel

Fyld:
3 spsk smør
200 g hakket svinekød
100 g grofthakket røget pølse
1 spsk tomatpuré
6 spsk rødvin
2 spsk finthakket persille

Vandet koges op med lidt salt.
Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang.
Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min.
Når polentaen er færdigkogt presses den ned i fire små savarin-forme og stilles kold.
Kødet sauteres af i smørret sammen med tomatpuré og grofthakkede pølser.
Rør rundt, smag til med salt og peber og tilsæt herefter rødvinen.
Lad det koge ved meget svag varme i ca. 1 time, hvis nødvendigt tilsæt ekstra vand.
Tilsidst vendes den hakkede persille i.
Tænd ovnen på 150°C. 30 minutter før kødet er færdigsimret vendes savarinerne ud på et ovnfast fad og stilles i ovnen, smurt med lidt smør, til de er lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her