1 portion pizzadej (svarende til 1 bageplade)
1 glas pizzatopping/tomatsauce/tomat koncentrat
2 dåser tun
1 dåse majs
1 dåse ananas
100 g mozzarellaost/revet ost
*
Tænd for ovnen på 200°C.
Pizzadej:
Lav dejen, se en opskrift - eller en pakke Maizena Pizzadej.
Når dejen er klar rulles den ud svarende til størrelse af en bageplade.
Buk evt. kanten på pizzaen op for at skabe lidt hold til fyldet.
Fyld:
Fordel tomaten jævnt ud over pizzaen.
Derefter fordeles tun, majs, ananas, og ost.
Bageplade med pizza sættes i ovnen og bages ca. 20-25 min til osten er pæn gylden.
Kan fryses:
Lad pizzaen køle lidt af, men ikke så længe at den står og bliver tør.
Del pizzaen op i overkommelige stykker og pak dem i fryseposer, som derefter lægges i fryseren.
Sørg for de ligger vandret indtil de er blevet frosne.
Genopvarmning:
Tag pizzaen op af fryseren og lad den tø op, det tager ca. en time.
Tænd for ovnen på 200°C.
Når ovnen er varm lægges pizzaen på en bageplade og varmes i ca. 5-7 min.