(2-3 personer)
1 mellemstor pizzabund (evt. færdigkøbt fra bageren).
Fyld:
Ca. 500 g rodfrugtblanding (frost fra Frigodan),
1 løg,
smør/olie til stegning,
salt, hvidløgspeber,
5-6 spsk tomatkoncentrat,
2-3 tsk tørret oregano,
10-12 tynde skiver peperoni (fx af kalkun),
7-8 tykke skiver frisk mozzarella,
hvidløgsolie (eller anden krydderolie) efter smag.
*
Steg rodfrugtblandingen, som beskrevet på posen - tilsat hakket løg.
Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber.
Smør tomatkoncentrat på pizzabunden, drys med oregano og læg rodfrugtblandingen sarnt peperoni herpå.
Bag pizzaen ved 190º i ca. 10 min.
Læg osteskiverne på og bag videre, til osten er smeltet.
Dryp den varme pizza med hvidløgsolie.