Logo

Pizza med ricottaost og gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du ikke er til kød, eller elsker smeltet ost, så prøv denne pizza med to slags ost i form af ricotta og gorgonzola. Pizzaen er nem og hurtig at lave, og passer måske godt til den travle familie.

 

1 portion pizza-dej

100 g ricotta
200 g gorgonzola
4 spsk fløde
1 finthakket løg
salt og peber

*


Mos ricotta med gorgonzola og fløde.
Tilsæt finthakket løg og krydr med salt og peber.
Fordel massen på de udrullede dejplader.
Pensl kanterne med olie og dryp også pizzafyldet med olie.
Sæt pizzaerne nederst i den meget varme ovn og bag dem ca 20 min, til de er sprøde og kanten gyldenbrun.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her