Bunde:
25 g gær
1 ½ dl vand
1 tsk salt
2 spsk olie
31/2 dl hvedemel (måske lidt mere)
Sauce:
1 ds hakkede tomater
1 ds koncentreret tomatpuré
½ tsk salt
peber
løgpulver
paprika
Fyld:
250 g skært oksekød
1 saga classic ost
*
Bunde:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser.
Hæld melet i lidt ad gangen.
Lad dejen hvile i 15 min.
Rul dejen tyndt ud til én stor eller 3 små pizzaer.
Sauce:
Hæld de hakkede tomater op i en si og passér dem her igennem.
Tilsæt tomatpuré og smag til med krydderier.
Saucen smøres på bunden(e) i et jævnt lag.
Herefter trilles oksekød i små kødboller, evt. smagt til med salt, og kommes på pizzaen.
Til sidst skæres osten i skiver (med ostehøvl) og lægges i et tyndt lag
på pizzaen/pizzaerne.
Pizzaen/Pizzaerne bages ved 200°C i ca. 15 - 20 min.