Logo

Pizza med oksekød og pepperoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizzaen her med oksekød og pepperoni er god til aftensmad sammen med en skål salat. Pizzaen er let at lave og hurtig. Hvis du har en rest kødsauce fra bolognese eller lignende kan det sagtens bruges.

 

 

Dejen:
50 g gær
2 ½ dl vand
1 tsk salt
ca 70 g oliemargarine
ca 7 ½ dl hvedemel
 
Fyld:
500 g oksekød
en lille dåse majs
1 tsk salt
en bakke pepperoni
2-3 tomater
revet ost
oregano
salt

*

 
Ælt dejen grundigt og lad den hæve en halv time under et viskestykke.
Mens dejen hæver, tænd ovnen på 225°C, brun oksekødet og kog det sammen med majsene og saltet + en halv dl mælk.
Rul dejen ud til en firkant/cirkel og læg det på en bageplade (få dejen til at fylde hele pladen).
Fordel oksekødet over det hele på dejen og fordel så pepperoni også ud over hele dejen.
Skær tomaterne i så tynde skiver som muligt og kom dem på (der behøver ikke komme så mange skiver på.. det smager bare godt med tomater).
Drys så revet ost, salt og oregano på - spar på saltet, men ikke oreganoen.
(kom dog heller ikke for meget oregano på, da det kan spolere hele pizzaen).
Sæt pizzaen i ovnen og lad den få 15 min.
Når den har fået 15 min, så sæt ovnen på varm luft og giv pizzaen 4 min.

Tips:Husk at dræne kødfyldet inden det kommes på pizzaen. Ellers kommer bagetiden til at tage længere tid. Bare sørg for at kødfyldet ikke er alt for saftigt.
Pizzaen er god til aftensmad sammen med en skål salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her