1 portion pizzadej
Fyld:
2 Løg
3 spsk Olivenolie
2 Peberfrugter
100 g Mozzarella
4 Æg
Sauce:
1 Løg
100 g Bacon
1 Gulerod
2 spsk Olivenolie
3 spsk Hvedemel
750 g Solmodne tomater
2 dl Vegetabilsk bouillon
1 Laurbærblad
1 Persillekvist
2 Basilikumblade
*
Tomatsauce:
Hak løget, baconen og guleroden og svits det let i en kasserolle i ca. 5
minutter.
Tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.
Knus basilikum blade ne og tilsæt dem og de øvrige krydderier.
Kog op og lad saucen småkoge i en times tid.
Si den og smag til med salt og peber.
Fyld:
Skær løg og pebre i skiver - kassér frøstolen !
Svits løgene i en spsk olivenolie og tilføj pebrene, når de er blanke. Svits videre i en halv snes minutter til de er bløde og sæt så blandingen fra.
Lav 4 pizza'er og sæt dem på olieret plade eller i forme.
Start med et par skefylde tomatsauce på hver og fordel løg-peberfyldet ovenpå.
Drys ost på og salt og peber efter smag.
Sæt pizza'erne i forvarmet ovn ved ca. 230° og bag i 20-25 minutter. Når tiden er ved at være inde, spejles æggene på den ene side og når pizza'erne skal serveres, lempes ét over på hver pizza.