½ kg kalve- eller oksebov, skåret i terninger
smør til stegning
4 skiver bacon
1 stort løg, hakket
Suppevisk:
1 gulerod
1 løg
½ pastinak
1 skive rodselleri
1 porre
10 enebær
2 dl rødvin
250 g champignon
kulør
Skær baconen i små terninger, lad dem brune i en gryde og tag dem op.
Kom lidt smør i gryden og svits det hakkede løg den. Det må ikke brune.
Kødet vendes i hvedemel, tilsat salt og peber, og brunes i gryden sammen med
løgene, evt. ad et par gange.
Knus enebærrene i en morter og kom dem i sammen med suppevisk, salt
og peber.
Hæld rødvin og 1-2 dl vand ved og lad retten småsnurre til kødet er
mørt.
Tilsæt kulør og smag til.
Skær de rensede champignoner i skiver, svits dem i smør på panden og
kom dem i retten kort før servering.
Skyen kan om ønsket jævnes.