600-800 g kalkunbryst
50-75 g smør
500 g spinat (frisk el. frossen)
150-200 g Cheasy flødeost med krydderurter
2 porrer eller 4-5 gulerødder
1 pakke bacon
2-½ dl fløde
Smelt ca. 50 g smør gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde.
Krydr med salt og peber.
Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet.
Kom flødeost i revnerne.
Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få minutter i resten af smørret, spinaten skal blot lige "falde sammen". Bruges frossen spinat følges opskriften på pakken.
Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande.
Skyl porrer eller rens gulerødder og skær dem i skiver.
Læg dem oven på spinaten.
Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver.
Hæld fløde ved.
Sæt retten i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt.
Servér retten med pasta eller løskogte ris.