Logo

Pighvar med kartoffelflager på tomatfrikassé og kalvesky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pighvar med kartoffelflager på tomatfrikassé og kalvesky

600 g pighvarfilet
2 bagekartofler
4 tomater
6 dl kalvefond
50 g smør
vindruekerneolie
4 blade frisk basilikum
¼ fed hvidløg
Super god olivenolie
Frisk timian til pynt

Sådan skal du gøre:
Tomaterne ridses i toppen og blancheres i to minutter og lægges i isvand og befries for skind og kærner, skæres i grove tern.
Pighvarren deles i 4 stykker.
Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver og udstikkes i fem krone størrelser og taglægges på pighvarren, steges med kartoffelsiden nedad på en let olieret pande i 1-2 minutter. Herefter tilsættes yderligere ca. ¼ dl olien, steges tyldenbrun i 2 - 3 minutter. Før anretningen vendes fisken og trækker færdig.
Kalvefond reduceres med smørret til 3 dl og krydres.
Tomaterne lunes i god olivenolie med finthakket hvidløg og basilikum i tynde strimler og krydres.

Tomatkompotten placeres midt på tallerkenen med den taglagte pighvar på toppen med kalvesky omkring.
Pyntes med timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her