Logo

Picata milanese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver kalveindelår, á 200 g
2-3 æg
½ dl reven parmesan
1 dl rasp
50 g smør

Bank kødskiver ne let med hånden. Pisk æggene sammen, bland osten og raspen. Paner kødskiver ne i æg og så i ost-raspblandingen. Steg dem med fedtstoffet ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her