Logo

Perlehønebryst i Passito - Faraona al Passito

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 perlehønebryst
1 spsk hvedemel
Olivenolie
1 spsk akaciehonning
50 g vindruer uden sten
1 dl Passito (vin lavet på Zibibo druer - en af de sødeste italienske dessertvine)
1 klat smør
Salt, hvid peber
 
Paner perlehønebrystet i hvedemel, steg det i olivenolie ved hård varme på skindsiden, til det tager farve, skru ned, vend brystet og steg videre ved svag varme i ca. 5 minutter.
Krydr med salt og hvid peber. Hold kødet varmt.
 
Sauce: Kom akaciehonning, vindruer og Passito i pan­den fra perlehønen. Reducer til passende konsistens og rund af med smør.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her