Logo

Perlehønebryst med champignon og portvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 perlehønebryster
salt og peber
1-2 tsk let knuste enebær
100 g smør
2 spsk olie
2 dl vildtsky (bouillon kan bruges)
1 dl fløde 13%
1 dl piskefløde
375 g champignon
1 dl portvin
smørbolle af 25 g smør og 20 g hvedemel

Perlehønebrysterne gnides med krydderierne.

Brunes på begge sider over ikke for stærk varme i smørret, der er tilsat olie.

Vildtskyen tilsættes, og derefter fløde 13%.

Kødet steges ved svag varme i ca 15 min., tages op og holdes varmt.

De snittede champignons svitses i lidt smør, portvin tilsættes og blandingen hældes i skyen. saucen bringes til kogepunktet og jævnes med smørbollen.
Til sidst tilsættes piskefløden, og saucen snurrer nogle minutter.
Smag til.

Tilbehør: Serveres med salat, samt små persille dryssede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her