2 tsk sort peber grovmalet
175 g bøf af afpudset tykstegsfilet
15 g smør
1 spsk majs- eller vindruekerneolie
2 champignon i skiver
2 spsk flødeost med peberrod
1 spsk cognac
Pynt: Tomatbåde
Opvarm et lille bruningsfad i 4 min på højste effekt, eller efter mikroovnens fabrikantens brugsanvisning.
Drys imens halvdelen af peberet over bøffen og tryk det godt fast i overfladen.
Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast.
Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri.
Steg 45 sek. på højste effekt.
Vend bøffen og steg 20-60 sek. på højste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes.
Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften.
Kog i 20-30 sek. på højste effekt.
Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad.
Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet.
Rør rundt og kog i 45 sek. på højste effekt.
Rør rundt igen.
Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.