Logo

Pastaret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g pastaskruer
2 glas champignon
1 pk bacon
1 ds majs
1 pk mornay sauce
 
Kog pastaen og steg champignonerne på en tør pande (så bliver de dejlig
sprøde) skær baconen ud og steg det på panden.
Bland pasta, bacon, majs, champignon og mornay sauce sammen og hæld det
hele i et ovnfast fad.
Sæt ovnen på 200ºC og varm det i ca en halv time, rør i det med jævne
mellemrum.
 
Tips: Man kan også bruge kalkun stykker eller lave det som en vegetarret.
Lav rigeligt, da det smager godt at varme til en let frokost næste dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her