150 g tørret hvid pasta, fx skruer
250 g broccoli i små buketter
6 æg
2 spsk hvedemel
2 dl mælk
1 dl oliven uden sten
200 g cocktailpølser
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
350 g groftrevne gulerødder
1 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk sukker
200 g rugbrød
ketchup
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og lad broccolien koge med de sidste 2 min. af kogetiden - uden låg.
Hæld pasta og grønsager til afdrypning i et dørslag.
Pisk æggene let sammen.
Rør hvedemelet ud i 2 spsk af mælken til en glat jævning og tilsæt resten af mælken.
Vend pasta, broccoli, oliven og pølser i, og krydr med salt og peber.
Kom æggemassen i en smurt tærteform eller et andet ovnfast fad.
Bag æggekagen midt i ovnen ca ½ time ved 200°C og server den straks sammen med gulerodssalat og brød.
Tips: I stedet for broccoli kan man anvende peberfrugt i tern.
Fryseegnet: Nej