Logo

Pasta med kalkun og tomat..

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med kalkun og tomat..

25 g smør

3 hakkede løg (ca. 200 g)

2 små hakkede fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)

1½ tsk sukker

1½ tsk groft salt

friskkværnet peber

300 g kalkunbryst i strimler

250 g cherrytomater i halve

600 g frisk pasta eller 400 g tørret pasta, fx hvid båndpasta

100 g PastaOst

1 spsk fintrevet citronskal

1 dl grofthakkede friske basilikumblade

 

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits løg og hvidløg i ca. 1 min.

Tilsæt de hakkede tomater, sukker, salt og peber.

Kog tomatsaucen ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Tag låget af gryden og kog videre i ca. 10 min. Rør af og til.

Tilsæt kalkunkødet og kog retten under låg, stadig ved svag varme, i ca. 3 min. Vend cherrytomaterne i og kog i yderligere ca. 1 min. Smag saucen til.

Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen.

Bland ost, citronskal og basilikum i en skål.

 

Ved serveringen: Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Kom pastaen tilbage i gryden sammen med kalkun- og tomatsauce.

Vend forsigtigt rundt, så det bliver godt blandet.

Hæld pastaretten i en varm skål og server straks sammen med osteblandingen.

 

Tips: En smule chili giver retten et pift. Og hvis man har lyst til lidt ekstra, så rist en pakke bacontern og drys det over den færdige ret.

Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her