600 g frisk pasta, fx grøn båndpasta
250 g fersk laksefilet uden skind og ben
½ liter Karolines Køkken hvid mælkesauce
1 tsk friskpresset citronsaft
1 dl hakket, frisk dild
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: små dildkviste
Tilbehør: 100 g revet Grana ost 24% eller Karoline's PastaOst
Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.
Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm).
Bring Hvid MælkeSauce i kog i en tykbundet gryde.
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen.
Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden.
Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.
Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.
Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks.
Fryseegnet: Nej - Energiindhold i hele portionen: 12460 kj.