Logo

Pasta della chef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g skinke i tern
6 store champignon
2 spsk piskefløde
1 ds flået tomater
lidt salt/peber
1 tsk tør basilikum
1 tsk tør oregano
½ dl oliven olie
500 g penne rigate
½ dl bouillon

Varm en pande godt
Hæld olie i.
Tilsæt de skårerne champignon, rist dem lidt
Tilsæt bouillon, tilsæt pasta, hæld tomatsauce i,
tilsæt fløde og skinke, drys salt, peber, basilikum og oregano.
Rør rundt indtil saucen trækker godt sammen uden at det brænder på. Server hvidløgsbrød til.
Drys evt. parmesan over retten. Server en god flaske tør rødvin til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her